Glæden ved at lave mad, kommer fra da jeg var helt. Min farmor og jeg lavede altid mad sammen, mest salater.. hun døde da jeg var 9 år men jeg forsatte med at lave mad i hendes ånd og fordi synes det var hyggeligt....
Jeg vil i dette indlæg vise nogle billeder af de forskellige og lidt sjov ting jeg har lavet gemmen det sidste års tid og hvad vi har lavet på Århus Tech.
2 andre og jeg stod for bordækningen til 79 mennesker. Det var de 3 nye Grundforløbs hold som skulle have en "fest" middag sammen Gas 17 mit hold :) Gas 16 og Ernærings/slagter ´holdet :) |
Forretten var en
Gazpacho med porcheret æg, bacon stykker og brød
Lavet af Ernærings/slagterholdet
|
Hovedretten var Kylling i saltlage med dampet broccoli, stegt spidskål, pommes anna (en kartoffel ret) og en estragon sovs Lavet Gas 17 |
Chokolade-fondant med parfait (finere slags vaniljeis) Lavet af Gas 16 |
Stegt laks med rødbede/Gulerods salat med lidt oliven olie og rødvins eddike |
Stegt engelsk bøf med lidt salat og stegt asparges og en pande sauces |
En nem wrap :D Fyld kan være alt muligt |
Det her en kokosnød suppe lavet på svampe og kylling ( Det har jeg ikke lavet men spist på en restaurant i Århus) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar